Min Historie

Mine hjem har gennem årene – og er stadig – fyldt med en skøn blanding af gamle klassikere, moderne design og så en masse ”mig”. Store indrammede plakater, industrielt retro, planter og farveindslag. Mine håndlavede lampeskærme afspejler lidt af det hele.

Min historie

Det skæve og sprælske

Skærmene er et bekendtskab som har bidt sig godt og grundigt fast. Kombinationen af form og fornemmelsen for stof. Det skæve og sprælske i at sammensætte en skærm til en, måske kedelig, lampefod, eller at få en larmende fod til at hvile i sig selv, med en rolig skærm. Mulighederne er nærmest uendelige, og kunsten er at skabe DEN skærm som taler til den enkelte.

Der er skærme i svensk skærgårdsidyl, romantiske blomster, klassiske vævninger, grafiske og smukke, orientalske mønstre. Alle ganske unikke og fremstillet i skaberglæde.

Har du ønske om en skærm, i en helt særlig farve eller materiale er det også en mulighed. I fællesskab kan vi designe den skærm, der komplimenterer dit hjem bedst. Vejen mod den individuelle skærm kan starte elektronisk eller ved at du kommer fysisk ind i min værkstedsverden. Hvad enten vi arbejder over telefon eller mødes, så tager vi turen i trin. Alt efter dit udgangspunkt, finder vi sammen det udtryk du gerne vil have.

-Bodil Brockmann

Hvis du forelsker dig...

I en af mine færdige skærme, kan den købes i shoppen her på hjemmesiden.

Find også gerne inspiration på min Facebookprofil eller Instagram.

Du er også velkommen forbi på mit værksted eller du kan se et udvalg af skærme hos Salka Valka, Algade 46 i Nykøbing Sj.